mandag den 1. juni 2015

Får du fulgt med i de lokale nyheder

Her i Kolding kommune, er vi heldige, at have rigtig mange muligheder for GRATIS at kunne følge med i hvad der sker i lokalsamfundet.

Der er flere grupper på Facebook, der handler om hvad der sker i Kolding, og hvor Koldings borgere kan skrive opslag med spørgsmål, efterlysninger, gode råd osv.

Facebook grupper:

https://www.facebook.com/groups/6000kolding/ - En gruppe om interessante events og særlige tiltag i Kolding.

https://www.facebook.com/groups/7221066289/  - En gruppe for alle, der har boet i Trekantområdets fyrtårn. For alle der kender Koldinghus, Trapholt og Geografisk have.

https://www.facebook.com/groups/253155238185438/ - En gruppe, om interessante events, tilbud fra det lokale erhvervsliv, nyheder og særlige tiltag i Klding.

https://www.facebook.com/groups/230746837097199/?fref=ts - En gruppe, hvor der kan laves opslag med historier og billeder fra din barndom, ungdom, voksentid - måske skrøner fra forældre, bedsteforældre - kort sagt minder fra en svunden tid, blot det omhandler Kolding og opland. Ren nostalgi.

______________________________________________

Udover dette har Kolding et fuldstændig gratis og super godt online magasin, som udkommer hver eneste uge. Du kan finde både den aktuelle udgave + de seneste års udgaver her på linket. HER





Rigtig god fornøjelse - og husk at Facebook er altså ikke mere farligt end du selv gør det til - du bestemmer jo indholdet og hvad du deler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar