mandag den 14. juli 2014

Starthjælp til ældre ensomme

Starthjælp til ældre ensomme


Nu tænker du nok, at det i hvert fald ikke er dig - men vidste du, at der er mange ensomme - ensomhed er mange forskellige ting og kan opleves på mange forskellige måder - ensomhed er en alvorlig ting og forringer livskvaliteten voldsomt hos den ensomme - ensomhed er et TABU i Danmark, og det er synd, for hvis man vil, kan man få hjælp. 

Og måske er det ikke dig - men MÅSKE så kender du en der er lidt ensom og som ikke rigtig selv ved hvordan man kommer videre.

Nu bliver det lidt lettere for ældre ensomme borgere i Kolding Kommune, at komme ud og få indhold i hverdagen. To nye aktivitets-konsulenter ansat i Senior- og Socialforvaltningen vil de kommende 1½ år hjælpe ældre med at finde spændende aktiviteter, som de har lyst til at deltage i.

Jeg har mødt de 2 konsulenter og kan garantere for, at det er 2 rare og behagelige damer, der er helt nede på jorden og de har begge et super menneskeligt syn på tilværelsen.

Projektet i Kolding, kaldes "Det fælles skub", idet det er meningen at man skal selv være med og være medbestemmende, men blot have en hånd til at hjælpes igang med.

I uge 37 kan man møde de 2 dejlige damer, når de besøger Lunderskov, Vamdrup, Christiansfeld og Kolding i Kommunens lille designcampingvogn. Så mød blot op.

Læs artiklen på Kolding Kommunes hjemmeside HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar